[04-28] Hyun,love u forever!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x
hyun,I don't know how to say it,just know that,I love u so much,all the things of u is really surprising,I love u,just u,nobody else...
like all the songs of urs,wanna see u,i don't know how to write down my feeling,so happy,because Jesus let me know u,i love u,my heart will go on for u,beat for u,too,just for u,nobody else!!!

s:32 纯中国式英语,姐姐还不一定看的懂

回复 2楼的 guchy 的帖子

是吗?我在英国呆了那么久,为什么没有医师或护士纠正我?所以,我既然能在英国医院混下去,那就证明姐姐也可以听懂。。。。。。。。。。。。。。

晕。。。。。。。。。

回复 4楼的 莼。。。 的帖子

s:13 s:13 s:13

英语啊!hou:32

呵呵。。
姐姐我们永远都是好朋友。。

不错~~~~
想想也大概可以看得懂~~~~~

看不懂啊  这是 ??

姐姐汉语也不错呦,汉语也可以的s:11 !

恩,这样的英语很正!有些省略很地道,支持贝贝