[10-05] 『본질』!JUNG HYUN‖나사랑‖àìワ湞賢吖

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x
당신의 새로운 특별판을, ha-ha 첫째로 경하하고, 당신의 특별판 인기 상품을 중대하게 희망했다!!!  
언니, 너무 피로하게 한 일은, 이다 보인 건강 당신의 수면 시간 주의해야 한다 그래서 짧은, 모두는 대단히, 사랑 저가 JIANG XI 에서
오는 귀중하게 인, 당신이라고 희망된 좋은 oh를 노래하기 위하여 여기에 올 수 있다, 당신의 노래, 활기 폭풍우 듣기, 아주 유괘하다 진짜로 희망 저 온 종일 도착 대단히 남쪽으로
고민한다!!! 더구나, 언니, 당신은 점점 매력적, 언니 yo 같이 우리 모두 극단적으로, 급유했다, 계속 언니이다!!!

Elder sister

Congratulates your new special edition first, ha-ha, hoped your special edition sells greatly!!!
The elder sister, works too tired, must pay attention to the health, looked your sleeping time is so short, everybody very much worries south, loves dearly
me is comes from JIANG XI, good hoped you can come here to sing oh, your song is very pleasant to hear, the vigor storm, really hopes that day-long arrival
very much!!! Also, the elder sister, you have been more and more attractive, we all extremely like the elder sister yo, has refueled, elder sister!!!

I AM YOUNGPEN,QQ394496143

我来支持下,姐姐会看到的

你什么意思嘛!!!s:27 s:27

会看到么?hou:95 hou:95 hou:95

能解释下吗 我看不懂啊s:10

意思就是说姐姐好好啊hou:47

哈哈好好好姐姐~hou:47 hou:34

好的,把它翻译成英语,我就懂了。谢了,哥们!

希望姐姐的新专辑大买

贤贤s:35

贤贤hou:95

姐姐

祝贺你的新专辑第一,哈房,也希望你的特别版售价大大! ! !
姊姊,工程太累,要注意卫生,看你的睡眠时间是在这么短的,大家很担心南,是爱的代价
我是来自姜希,好希望你能来这里唱啊,你的歌是非常愉快听到活力风暴,真的希望长达一天的到来
非常! ! !另外,姐姐,你已越来越具有吸引力,我们都非常喜欢姐姐青,加油,姐姐! !

强啊大力支持啊

大力支持啊hou:95

大力支持,不过韩文好难哦.看不懂.

贤贤我爱你s:35 lee jung hyun i love you s:35

来不及翻译了,要上学了!!!!!!hou:8

hou:37 hou:37 hou:37
学问银啊
看的我迷迷糊糊的

什么意思撒
韩文我不懂也

贤贤s:26 s:26